Wat zijn leuke cadeaus om te geven aan je vriend? 0

Wat zijn leuke cadeaus om te geven aan je vriend?

Je vriend is een heel speciaal iemand voor jou, als het goed is. Als voor hem de belangrijkste dag in het jaar is aangebroken, dan wil je hem natuurlijk wel verrassen met een leuk cadeau. Echter als je al een aantal jaar samen bent is het moeilijk om te bedenken wat je gaat geven. Ook dit jaar wil je graag met iets origineels aankomen. Daarom krijg je van ons een aantal leuke cadeautips in dit artikel. Op zijn verjaardag hoef je dus echt niet met lege handen te staan.

#1 Kleding

Kleding is altijd goed. Omdat je hem goed kent, weet je vast ook wel wat zijn smaak is. Geef je vriend bijvoorbeeld een mooie trui of een hip t-shirt. Een spijkerbroek kan hij altijd dragen en gaat nog eens heel lang mee. Wil je je vriend echt verrassen? Geef hem dan een mooie winterjas cadeau. Hier heeft die leuke man van je sowieso een of twee winters plezier van. Goede winterjassen hoeven ook niet duur te zijn. Een geographical norway jas is van topkwaliteit en relatief voordelig. Op italian-style.nl bestel je deze winterjassen online.

geographical norway jas

#2 Horloge

Een horloge is nu niet zozeer functioneel. Het is echt een fashion item geworden. Het ligt een beetje aan wat voor een type man jouw vriend is, wat voor soort horloge jij dan koopt. Bij een stoere man past heel goed een horloge met een metalen band. Gaat je man elke dag in pak naar kantoor, dan past juist weer een horloge met een leren bandje. Een man die juist casual gekleed gaat, wil waarschijnlijk het liefste een bandje van katoen met een sportief design. Kortom, keuze genoeg!

#3 Dagje uit

Niks is fijner dan even een dagje er tussenuit te gaan met zijn tweetjes. Stap lekker de auto in en rij samen naar het bos of naar het strand. Trakteer hem op een lekkere lunch bij een fijne zaak die jullie onderweg tegenkomen. Vooral in Scheveningen heb je heel veel leuke restaurants.

#4 Tickets voor een voetbalwedstrijd

Dit staat vast niet bovenaan op jouw lijstje, maar hier maak je je vriend zeker heel erg blij mee. Het leukste is een uitwedstrijd van zijn favoriete club. Kan het je niet gek genoeg zijn, plan dan een reis naar een voetbalwedstrijd uit de Champions League. Dat is vooral leuk te combineren met de volgende cadeautip.

voetbal wedstrijd

#5 Weekendje weg

Een weekendje weg is fantastisch. Dit kun je organiseren naar een stad in Nederland, waar jullie allebei nog nooit zijn geweest. Maar het is natuurlijk nog leuker om naar een grote stad in het buitenland te gaan. Wat dacht je van Rome, Barcelona of Parijs? En ja, koop ook zeker kaartjes voor die voetbalwedstrijd in Camp Nou. Voor jou is dat ook indrukwekkend.

#6 Voor de durfals onder ons

Heb je een vriend die wel van een portie adrenaline houdt? Dan doe je hem vast een plezier met bungee jumpen, (indoor) skydiven of een ritje in een Ferrari. Als je zelf graag meedoet maar niet zo’n durfal bent, dan is het heel leuk om samen te blokarten.

#7 Bier- of whiskey proeverij

Hier hoeven we niet heel veel over te zeggen toch? Alleen dat het handig is om samen een hotel te boeken in de buurt, als het een eindje rijden is naar huis. Koop voor jezelf dan een setje sexy lingerie om samen de dag lekker te eindigen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *