Waarom steeds meer vrouwen een vibrator in huis hebben 0

Waarom steeds meer vrouwen een vibrator in huis hebben

Masturberen of zelfbevrediging, er rust nog steeds een flink taboe op. Dit terwijl heel veel mannen en vrouwen het regelmatig doen. Hierbij maakt het geen verschil of ze nu wel of niet in een relatie zijn verwikkeld. Opvallend is ook dat door de jaren heen ook de vraag naar seksspeeltjes enorm is toegenomen. Zo kopen mannen massaal masturbators en kiezen de meeste vrouwen voor een vibrator. Maar waarom is dat eigenlijk? Wat is de toegevoegde waarde van een vibrator ten opzichte van het eigen handwerk? Wat zijn de voordelen hiervan? Voel je vooral niet bezwaard als je je Rabbit vibrator weer tevoorschijn haalt, want na het lezen van de volgende voordelen weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

Meer zin in seks

Een vibrator levert niet alleen meer plezier op tussen de lakens, maar kan er ook voor zorgen dat je hier weer meer zin in krijgt. Wanneer je een zeer laag libido hebt en hier continu discussies over voert met je partner, is het beste advies wat we je kunnen geven: gewoon doen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat je je libido kunt verhogen door juist meer seks te hebben. Helaas betekent dit wel dat je jezelf over je tegenzin moet zetten. En we kunnen ons goed voorstellen dat je niet met tegenzin in bed wilt duiken met je partner. Daarom is een vibrator een veel beter alternatief. Dit doe je op een moment waarop jou het uitkomt en zo kan je tevens meer leren over je eigen lichaam én uiteindelijk zelfs het totale libido verhogen. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor het in stand houden van een gezonde romantische relatie.

Meer zin in seks

Verschillende functies

Er zijn ontzettend veel verschillende vibrators verkrijgbaar. De meeste vibrators worden gebruikt om de clitoris te stimuleren, maar er zijn ook vibrators verkrijgbaar met een dubbele functie. Deze kunnen naast het stimuleren van de clitoris bijvoorbeeld ook vaginaal gebruikt worden. Hierdoor beschik je over een multifunctioneel seksspeeltje. Een speeltje was zowel als dildo en als vibrator gebruikt kan worden.

Leer je lichaam beter kennen

Sommige vrouwen vinden het enorm lastig om een orgasme te krijgen. Hoewel seks hier natuurlijk niet geheel om draait, kan dit soms best wel frustrerend zijn. Zeker als je zelf ook graag dit ultieme gevoel van ontlading wilt ervaren. Het kan daarom soms helpen om je lichaam beter te leren kennen, zodat je precies weet wat je lekker vindt én welke plekjes je het meest genot bezorgen. Bovendien ligt het niet krijgen van een orgasme soms ook aan de partner. Niet omdat zij het niet goed doen, maar wel omdat ze een bepaalde druk op de vrouw kunnen leggen. Doordat ze graag willen dat jij ook een orgasme beleeft, kan dit ervoor zorgen dat het juist niet lukt. Wanneer je helemaal alleen bent, is het veel gemakkelijker om jezelf volkomen over te geven aan dit gevoel en zo te ontdekken hoe je jezelf echt kunt laten gaan. Dit kan er uiteindelijk ook toe leiden dat het krijgen van een orgasme gemakkelijker wordt, ook bij seks met je partner.

Meer vibrators voor meer plezier vind je hier!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *