Waarom seksspeeltjes gebruiken in een relatie? 0

Waarom seksspeeltjes gebruiken in een relatie

Er rust nog altijd een taboe op het gebruik van seksspeeltjes. Zeker binnen een relatie. Want waarom zou je seksspeeltjes gebruiken als je relatie goed is. Dit is echter nergens voor nodig. Het gebruik van seksspeeltjes zegt niets over de talenten van jouw bedpartner. Steker nog: het kan jouw seksleven naar een hoger niveau tillen. Maar hoe werkt dat dan precies? Wat zijn de voordelen van het gebruik van seksspeeltjes binnen een relatie? En waarom is het juist heel gezond om een bezoekje aan seks winkel Pabo.nl te brengen?

Libido verhogend

Klaagt jouw partner ook altijd dat jullie libido’s niet op elkaar afgestemd zijn? Vind jij het prima om soms een hele week zonder seks door te komen, terwijl je partner alweer na twee dagen de kriebels voelt? Dan kan dit op de lange termijn enorm tussen jullie in gaan staan. Natuurlijk staat een liefdesrelatie niet alleen in het teken van seks, maar het is wel een belangrijk onderdeel om de intimiteit tussen jullie te bewaren.

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw libido hoger wordt? Het antwoord lijkt volgens vele wetenschappers simpel: door het meer te doen. Dit betekent echt niet dat je tegen je wil seks moet hebben, maar door vaker te masturberen en een orgasme te krijgen zal je lichaam ook gaan vragen naar meer. Hierdoor heb je meer zin om seks te hebben en zal je libido beter afgestemd worden op dat van je partner. Bovendien leer je door te masturberen met seksspeeltjes ook je lichaam beter kennen, waardoor je je partner precies kunt uitleggen wat jij fijn vindt.

Libido verhogend

Seksspeeltjes tijden seks met je partner

Je hoeft de speeltjes natuurlijk niet alleen tijdens het masturberen te gebruiken. Er zijn ook heel veel seksspeeltjes verkrijgbaar die gebruikt kunnen worden tijdens de seks met je partner. Zo til je je seksleven naar een geheel nieuw niveau.

Bovendien is het een leuke manier om de sleur in de slaapkamer te doorbreken. Een keer geen standaard standjes, maar simpelweg van elkaar genieten en de grenzen opzoeken. Je zal zien dat dit jouw seksleven een stuk leuker maakt. En hierdoor wordt het ook weer leuker om vaker de intimiteit op te zoeken. Win-win!

Masturberen is gezond!

Hoewel er nog steeds een taboe op masturberen rust, en dan vooral als het gaat om vrouwen, blijkt uit verschillende onderzoeken dat dit juist enorm gezond is. Masturberen met seksspeeltjes en daardoor een orgasme krijgen is goed voor zowel de mentale- als fysieke gezondheid.

Tijdens een orgasme komt endorfine vrij. Dit is een lichaamseigen stof die zowel pijn als stress vermindert. Het brengt je in een staat van extase. Het is dan ook een grote fabel dat je met ‘hoofdpijn’ of andere klachten beter geen seks kunt hebben. Juist door je over die drempel te zetten, zal je merken dat pijntjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Wist je dat je tijdens een orgasme ook stoffen aanmaakt die je lekker slaperig maken? Wanneer je slecht slaapt kan de liefde bedrijven of even de hand aan jezelf leggen met je favoriete seksspeeltje dé manier zijn om van een betere nachtrust te profiteren. Masturberen is gezond!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *