Waarom jij vloeipapier nodig hebt! 0

Waarom jij vloeipapier nodig hebt!

Vloeipapier is een verpakkingsproduct dat tegenwoordig veel gebruikt wordt. Vloeipapier is gemaakt van zijde-fibers waardoor het papier zacht wordt. Het papier is verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van vloeipapier? In deze blog gaan we in op de drie grootste voordelen van vloeipapier. Lees snel verder als je meer wilt weten over hoe je jouw klanten erg blij kunt maken! 

#1: Bescherming 

Vloeipapier wordt vaak gebruikt als bescherming bij het verzenden of meegeven van producten. Denk bijvoorbeeld aan mokken, bierflesjes van de slijterij of kledingstukken. Vloeipapier zorgt ervoor dat de producten geen krasjes oplopen en stofvrij blijven. Dit is natuurlijk een service waar je klanten super blij van zullen worden! 

#2: Vervanger van de tas

Tegenwoordig worden tassen vaak hergebruikt en nemen mensen dus hun eigen tas mee naar de winkel. Super goed voor het milieu natuurlijk, want op deze manier is er geen nieuwe tas nodig! Toch is het wel zonde dat je de klanten hun aankoop niet meer meegeeft in een tasje met jouw logo erop. Gelukkig is vloeipapier hier een oplossing voor! Vloeipapier kun je namelijk laten bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of een andere leuke tekst. Zo bescherm je niet alleen de producten, maar zorg je er ook voor dat je klanten jou niet snel zullen vergeten. 

#3: Cadeauverpakking 

Vloeipapier is niet alleen heel handig, het ziet er ook super luxe uit! Hierdoor kun je het goed gebruiken als je een ‘normale’ verpakking tot een cadeauverpakking wilt omtoveren. Het dunne vloeipapier kun je bijvoorbeeld gebruiken om een (papieren) tasje op te vullen. Het dikkere vloeipapier kun je ook gebruiken in plaats van cadeaupapier. Vloeipapier is wat flexibeler dan normaal inpakpapier, en daardoor erg handig om te gebruiken! Ben jij helemaal overtuigd en wil je graag vloeipapier bestellen? Neem dan eens een kijkje bij Rotimshop.nl. Je kunt hier vloeipapier laten personaliseren met je eigen logo, maar daarnaast kun je ook kiezen voor hele leuke vloeipapieren met een hip patroon. Zo vind je bijvoorbeeld een mooi roze papier met hartjes. Ben je op zoek naar iets stoerders? Ga dan voor het zwarte papier met stippen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *