Verras je vriendin met een verjaardagskalender! 0

Verras je vriendin met een verjaardagskalender

Wil jij je vriendin dit jaar graag verassen met een origineel en persoonlijk cadeau maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan hebben wij vandaag de ultieme tip voor jou. Geef je vriendin dit jaar voor haar verjaardag een gepersonaliseerde verjaardagskalender cadeau!
Dit is het allerleukste cadeau dat je volledig zelf kunt personaliseren en het zal zeker iets zijn dat je vriendin zeker nog niet heeft. Een gepersonaliseerd cadeau laat zien dat je er tijd en energie in hebt gestoken en dat zal ontzettend gewaardeerd worden.

Personaliseer een verjaardagskalender

Wil jij ook graag je eigen verjaardagskalenders drukken zijn er natuurlijk altijd een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om er zeker van te zijn dat jij straks het allerleukste en mooiste resultaat hebt. Bedenk voordat je aan het ontwerp proces begint goed hoe je de kalender wilt indelen. Welke foto’s wil je gebruiken. Wil je foto’s van jullie samen of van je vriendin alleen? Of een combinatie van beiden? Welke kleuren wil je gebruiken? Wil je er ook een tekst in plaatsen?

Een andere tip is om eerst voor je zelf alle maanden op te schrijven. Schrijf per maand een aantal steekwoorden op die belangrijk zijn voor die maand. Is je vriendin bijvoorbeeld in de maand mei jarig, schrijf dan achter de maand mei haar naam. Heeft ze kinderen, of huisdieren? Schrijf dan achter de maand waarop zij verjaren hun naam op. Ook kun je feestdagen meenemen in het bepalen van het ontwerp van je verjaardagskalender. Denk hierbij aan een liefdesthema voor februari (valentijn) en een feestelijk kerst thema in december.

Meditatie en mindfulness kalender

Wil jij je vriendin wat extra positiviteit meegeven? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf een inspirerende kalender te creëren vol met mooie teksten, quotes en mindfulness oefeningen te maken. Elke maand kan in het teken staan van een bepaalde oefening en een bepaalde quote zodat jouw vriendin haar nieuwe levensjaar vol goede energie in kan gaan.

Een interactieve kalender

Ken je het Amerikaanse spelletje ‘Truth or dare’? Dit is een spel dat vaak gespeeld wordt op leuke meiden avondjes waarbij je elkaar uitdaagt een antwoord te geven op een spannende vraag of een ‘dare’ te doen, een uitdaging. Je kunt je vriendin ook een ‘dare’ agenda geven door haar uit te dagen elke maand een uitdaging aan te gaan, iets wat ze al heel lang wilt doen en niet durft of gewoon iets geks. Ook dit kan je aan thema’s koppelen. Januari wordt bijvoorbeeld gezien als een nieuw begin, een nieuw jaar met nieuwe kansen. Geef haar een creatieve uitdaging waarbij ze nieuwe kansen voor zich zelf creëert. Denk aan uitdagingen op werkvlak of in haar persoonlijke leven.
Februari staat in het teken van de liefde! Geef haar de uitdaging om nu eindelijk eens die leuke man mee uit te vragen. Gevolgd door positieve woorden en aanmoedigingen dat ze het kan. Laat een ruimte over waar ze zelf kan invullen hoe dit is verlopen. En zo kan je bij elke maand iets leuks verzinnen.
Voor de laatste jaar van de maand kan je haar uitdagen om al haar ‘dare’s met jou samen te bespreken tijdens een leuke wijn date! Zo leer je elkaar nog beter kennen en heeft zij een heel jaar lang kunnen genieten van een mooi, persoonlijk en interactief cadeau.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *