Even ontsnappen aan alle drukte en ontspannen aan zee 0

Even ontsnappen aan alle drukte en ontspannen aan zee

Me-time is onmisbaar in de vocabulaire van iedere vrouw en moeder. Even tijd voor jezelf. Niets hoeven. Enkel ontspannen. Weg van alle drukte om je heen. De drukte op je werk, de drukte binnen je gezin. Even alleen met je gedachtes en genieten van de omgeving. In tijden van corona is me-time echter een stuk lastiger geworden. Je moet niet alleen veel meer ballen in de lucht houden, maar uitstapjes zijn ook nog eens nauwelijks mogelijk. Er is echter ook één positieve kant aan dit verhaal: een uitstapje naar natuurgebieden kan namelijk wel! En waar kun je nou beter ontsnappen aan alle drukte dan door te ontspannen in een hotel aan zee?

De energetische klanken van de zee

Er zijn van die dingen die je enkel kunt voelen en ontdekken door het zelf te beleven. Heb je bijvoorbeeld ooit wel eens het geluid van de oceaan proberen te beschrijven? Mission impossible. Toch werkt het heel rustgevend, helend bijna. Het hoeft dan ook zeker geen mooi weer te zijn om van de zee te kunnen genieten. Ook op een koude winterse dag kan een tripje naar de zee precies zijn wat jij nodig hebt. Kleed je heerlijk warm aan en neem plaats in de duinen. Luister naar de klanken van de zee, sluit je ogen en geniet. Je komt volledig tot rust, zonder ook maar verder iets te ondernemen.

Boek een hotelletje

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een dagje naar de zee te gaan, maar het is nóg leuker om hier een echte mini vakantie van te maken. Boek daarom een hotelletje om in te verblijven aan zee. Zo kan je vanuit je hotelkamer bijna direct de zee oplopen. Zo geniet je op ieder moment van de dag van de rustgevende klanken van de zee. Misschien zelfs vanaf je balkon.

Wil je echt even volledig tot rust komen? Boek dan eens voor jezelf een hotelkamer. Verder niemand. Je partner niet. Je kinderen niet. Gewoon zelf lekker genieten van je kamer, een lekker bad en roomservice. Af en toe een tripje naar de zee. Veel meer is niet nodig.

Wil je tegelijkertijd ook werken aan je huwelijk of relatie? Regel dan oppas voor de kinderen en boek een luxe hotelkamer voor jullie samen. Wist je dat er zelfs hotelkamers aan zee met extra luxe suites zijn? Denk bijvoorbeeld aan een jacuzzi op de kamer. Dat wordt volop genieten! Je batterijtje is binnen mum van tijd weer opgeladen.

Picknicken aan zee

Nu de horeca nog gesloten is, is het vrijwel onmogelijk om lekker te lunchen of te dineren bij je favoriete restaurantje aan zee. Gelukkig is het bij veel restaurants wel mogelijk om wat lekkers af te halen. Verzamel verschillende kleine gerechtjes en organiseer een fijne picknick aan zee. Dat wordt heerlijk genieten van al dat lekkers en de rust van de zee.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *