Warm in de Winter: maak je woning aangenaam in de koudste maanden! 0

winterklaar maken huis

Natuurlijk kun je tijdens de koudere maanden eens flink in de natuur gaan genieten van schitterende uitzichten en hier met je telefoon of professionele camera de meest adembenemende plaatjes van schieten. Dan heb je thuis meteen wat te laten zien! Bovendien staan sommige foto’s misschien wel prachtig aan je muur of in lijstjes in je vensterbanken. Daarmee breng je je woning meteen in een geschikte winterstemming. Ben je benieuwd naar andere manieren waarop je dit kunt bewerkstelligen? Lees dan vooral verder!

Kachel opstoken

Dit moge eigenlijk wel duidelijk zijn. Mocht je je stookkosten enigszins willen inperken, dan is het tevens verstandig om je verwarming niet direct in de hoogste stand te zetten en een comfortabele warme trui aan te trekken. Als dat nog niet terug is, trek je je lekker terug onder een warm dekentje, natuurlijk het liefste met een mok heerlijke warme chocolademelk of een sterke kop thee of koffie. Pak er een goed boek of je favoriete tijdschrift bij en jij bent al meteen onder de pannen!

kachel

Decoraties

December is er natuurlijk wel meteen de maand naar om eens goed uit te pakken met de mooiste versieringen. Dus haal je kerstspullen van stal en leef je uit! Maar eerst is de Goedheiligman natuurlijk nog aan de beurt. Tja. Als je je schoen niet meer zet, valt er eigenlijk weinig aan te versieren. Dan liever die andere rooie rakker met z’n rendieren een plek geven! Maar wanneer ‘mag’ dat nou? Zijn hier geen sociale regels aan gebonden?

Nee!

Jij maakt gewoon je stulpje klaar voor de kerst wanneer jij dat wilt.

Beeld en geluid

Jij kunt natuurlijk wel oogstrelende beelden gebruiken en mooie muziek om je oortjes mee te verwarmen in deze koude periode. Misschien heb je al voldoende platen en films in huis, maar wordt dit de zoveelste keer dat je ze opzet. En zowel radio als televisie hebben lang niet altijd te bieden wat jij leuk vindt! gelukkig zijn er muziekdiensten als iTunes en Spotify, evenals streaming services zoals Netflix en Prime Video van Amazon. Hierop vind je zowel de nieuwste producties als de grootste klassiekers terug, zodat je je absoluut niet hoeft te vervelen! Beluister je favoriete artiesten en bekijk jouw geliefde films, series en documentaires wanneer het jou uitkomt.

Servies

Wanneer het tijd wordt om voor je gasten – en natuurlijk jezelf! – iets lekkers op tafel te zetten, wil je natuurlijk op prachtig design en hoge kwaliteit materiaal kunnen vertrouwen. Gelukkig ben je met Blomus voor beiden aan het juiste adres! Kies voor de mooiste mokken, kommen, schalen en schenkkannen, plus de meest handige glazen voor thee en andere warme dranken. De dubbelwandige Nero bekers zijn hier een goed voorbeeld van; de buitenkant van het glas kun je gewoon aanraken zonder je te verbranden. En ook met de Blomus wijnglazen zit je helemaal gebeiteld.

blomus dessertbord servies

Kortom; jij komt die barre winter wel door!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *