Maak jouw voorspel spannender dan ooit! 0

voorspel bed

Veel mensen vergeten het belang van voorspel tijdens de seks. Het liefst gaat de gemiddelde man gelijk naar de bedstee, zoent hij een beetje en wil hij dan gelijk seks. Maar het kan ook andersom dat juist een vrouw gelijk seks wilt. Wat het ook is: goed voorspel is altijd belangrijk. Goed voorspel zorgt er namelijk voor dat de seks een stuk beter wordt. Het maakt de seks ook een stuk spannender. Als je gelijk al begint met inspiratieloos neuken dan is dat natuurlijk nooit leuk. Dat zorgt er dan namelijk voor dat de kans dat jullie vaker seks gaan hebben gereduceerd is. De spanning is er dan immers af.

Goed voorspel houdt de relatie spannend. Maar hoe doe je dat dan? Allereerst is het van belang om niet gelijk alle kleren uit te doen. Hou de kleren eerst even aan en ga gewoon heerlijk vrijen. Op die manier kun je elkaar een beetje opgeilen en dat is natuurlijk ook mooi. Als het de eerste keer is dat je met elkaar seks hebt, zorgt dit er ook voor dat de relatie er een stuk spannender van wordt. Het is dus van belang om goede voorspel toe te passen en de kleren even aan te houden.

Ook nadat de kleren uit zijn, is het van belang om nog niet gelijk over te gaan tot de daad. Het is eerst van belang dat je elkaar geil maakt en helemaal comfortabel voelt met elkaars lichaam. Als dit namelijk niet het geval is, dan kan dit zeer ongemakkelijk worden later. Dit kan er dan namelijk voor zorgen dat de seks een stuk slechter is. De kans op orgasmes bij de vrouw is dan ook kleiner, omdat ze niet nat genoeg is.

Maak gebruik van seksspeeltjes

Als je beide heel geil bent en het niet meer kan houden, dan is het tijd om over te gaan op de echte seks. Dit kan dan heel hard gaan of juist zeer teder. Het is daarmee maar net wat je voorkeur heeft. Ook is het mogelijk om dan seksspeeltjes te gebruiken. Seksspeeltjes zijn een mooie toevoeging en kunnen echt een andere dimensie aan de seks geven. Bijvoorbeeld een Buttplug van desexshop.nl.

maakt het spannender in bed

Erogene zones

Maak ook gebruik van de erogene zones. Kus een vrouw op een zachte en tedere manier. Ga niet te ruw ermee om, maar zoen al haar erogene zones. Dit is de hals, de borsten, de mond en de oren. Maar er kunnen nog meer plekken zijn. De ene vrouw is gevoeliger voor de ene erogene zone en de andere vrouw wordt weer opgewonden door wat anders. Hier kan dus veel verschil inzitten. Het is belangrijk om daar snel achter te komen. Wees ook niet bang om dat te communiceren. Het is belangrijk om transparant naar elkaar te zijn. Dit zorgt er ook voor dat de seks van een hoger niveau zal zijn en dat is natuurlijk ook de bedoeling.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *