Klassieke buttplugs; helemaal niet zo klassiek 0

Klassieke buttplugs; helemaal niet zo klassiek

Het meest populaire anaal speeltje is tegenwoordig bij iedereen vast al bekend. De buttplug is niet meer weg te denken wanneer het over anale stimulatie spreekt. De standaard versie van een klassieke buttplug heeft een onmiskenbaar ontwerp dat gericht is op functionaliteit. Met een smalle hals en verdikte top klemt de kringspier op deze manier aan de buttplug vast. Hiermee wordt voorkomen dat deze naar buiten kan glippen en geeft dit een heerlijk vullend gevoel.

Om met de deur in huis te vallen is dit klassiek ontwerp erg verouderd en eigenlijk niet meer van deze tijd. In deze blog geven we klassieke buttplug een nieuwe boost met de meest trendy en speciale ‘klassieke buttplugs’ op de markt. Zo kun je als beginner of als gevorderd gebruiker heerlijk genieten van deze nieuwe buttplugs met een klassieke uitstraling.

Holle buttplugs

Klassiek in uiterlijk maar speciaal wanneer je meer mogelijkheden zoekt. De holle klassieke buttplug of tunnelplug is een klassieke buttplug met hol ontwerp. Naast het stimuleren en vullen van de anus heb je de extra mogelijkheid om binnen de anus te kijken. Een holle buttplug maakt het daarnaast mogelijk om verschillende vloeistoffen in de anus te laten vloeien. Je kunt hierbij denken aan urine, voor de plasseks liefhebbers, en bijvoorbeeld aan sperma. Deze lichaamssappen binnen de anus geven een extra vernederend gevoel voor de onderdaan.

Holle buttplugs zijn anaal speeltjes voor de gevorderde gebruikers gezien deze dikker zijn in ontwerp. Daarnaast is vloeistof gebruik niet voor iedereen weggelegd en loop je soms kans op ‘ongelukjes’. Zorg daarom eerst voor wat anale ervaring voordat je aan een holle buttplug begint. Wil je toch als beginner een holle buttplug gebruiker, zorg dan dat je altijd voor de kleinste maat kiest. Tevens zijn er holle buttplugs verkrijgbaar met stop waarmee je de vloeistof binnen kan houden door deze af te sluiten.

Slipjes met intern klassieke buttplug

Voor een discreet gevoel waarmee je een klassieke buttplug de hele dag door kan dragen. Een buttplug slip kan zowel gedragen worden door vrouwen als mannen. Met een afneembaar of vaste buttplug aan de binnenzijde van de slip weet je zeker dat deze niet naar buiten kan glippen. Zeker wanneer je graag anaal wilt genieten van een klassieke buttplug is het ideaal om voor een buttplug slip te kiezen. Om een klassieke buttplug voor een lange periode te dragen is hierom een buttplug slip aan te bevelen. Zo voorkom je ook dat anderen stiekem kunnen opmerken dat je een buttplug draagt.

De buttplug slip kan gedragen worden door beginners en gevorderden. Met een afneembaar of verwisselbaar model kun je als beginner de maat zelf bepalen. Ben je iets gevorderd, dan kun je zelfs kiezen voor grote klassieke buttplugs of een XXL dildo met zuignap. Zeker tijdens een langere draagperiode zijn deze slipjes met buttplug ideaal. Let wel op dat een buttplug met slip in de meeste gevallen iets duurder zijn in aanschaf dan een los klassieke buttplug.

Metalen buttplug met staart

Een multifunctioneel ontwerp waarmee je op verschillende manieren kunt genieten. Naast de aanwezigheid van een staart op de buttplug is een metalen staart buttplug interessant voor iedereen. Voor onderdanige rollenspelen op de slaapkamer of tijdens een rollenspel is de staart buttplug van metaal geschikt. Zo zijn deze erg populair bij vrouwen die graag hun geliefde willen verassen. Metalen buttplugs zijn tevens geschikt voor Temperature Play waarbij je de buttplug met staart kan verkoelen of verwarmen voor gebruik. Dit geeft extra stimulatie van de anus waarbij je nog intenser kan genieten van een heerlijk warm of koud tintelend gevoel.

Door het metalen ontwerp voelt de buttplug met staart van metaal een stuk zwaarder aan. Met een zwaarder ontwerp moet de kringspier meer kracht bijzetten waardoor het gevoel veel intenser is Hierdoor kun je met een kleinere maat dezelfde stimulatie ervaren als bij een grote buttplug. Zowel voor beginners als gevorderden kunnen een buttplug met staart dragen. Het prijsverschil met een klassieke buttplug ligt wel iets wel iets hoger echter krijg je ook een hoop functionaliteit voor terug.

Opblaasbare buttplug

Klassieke uitvoeringen van een opblaasbare buttplug zien er net zo uit als een normale buttplug. Met een interne ballon en verbonden handpomp kun je deze naar eigen wens opblazen tot de gewenste formaat. Tijdens het invoeren van de opblaasbare buttplug wil je dit namelijk zo soepel laten verlopen. Daarom is het nooit verstandig om deze al van te voren op te blazen. Het gevoel wanneer de buttplug groter wordt is ook veel intenser wanneer deze al intern ingeworteld zit.

Gemaakt van hoogwaardig latex is een opblaasbare buttplug scheurvast en eenvoudig te gebruiken. Voor beginners is een opblaasbare buttplug goed voor anale training zonder meerde maten. Door de verschillende groottes van de buttplug, die je zelf bepaald, heb je de mogelijkheid om de anus zo ver mogelijk uit te strekken naar eigen inzicht. Wordt het te ongemakkelijk, dan kun je met een eenvoudig ventieldopje deze veilig en snel weer leeg laten lopen. Door regelmatig een opblaasbare buttplug te gebruiken zul je merken dat je in no-time klaar bent voor het grotere werk.

Hoe kies je de juiste klassieke buttplug?

Persoonlijke voorkeuren zijn altijd het belangrijkst wanneer je een nieuwe klassieke buttplug uitkiest. Zo heb je, naast de nodige informatie, meestal ook een voorkeur voor materiaal. Naast deze materiaalvoorkeur kun je ook letten op de prijsvoering. Heb je niet veel te besteden dan is een spreader plug wellicht een goede alternatieve keuze. Het holle ontwerp met paraplu effect geeft een bijzonder intens gevoel en anker plugs zijn over het algemeen licht in prijs.

Het belangrijkst bij het uitkiezen van een nieuwe klassieke buttplug betreft de maatvoering. Belangrijk in de zin dat bij een te groot formaat deze voor ongemak en letsel kan leiden. Daarnaast is het ook niet ongebruikelijk dat een te groot anaal speeltje kan eindigen met een ziekenhuis bezoek. Zorg daarom altijd bij een nieuw speeltje dat je altijd met de kleinste maat begint. Zo voorkom je alle ongemakken en loop je de minste kans op lichamelijk letsel.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *