Ideeën voor Leuke pittige korte kapsels 0

Ideeën voor Leuke pittige korte kapsels

De zomer komt er weer aan en dat betekent voor veel vrouwen een bezoekje aan de kapper. Veel meiden vinden het mooi om lang haar te hebben en doen er verder niets bijzonders mee. Maar het kan ook juist wel eens leuk zijn om voor wat anders te gaan en Leuke pittige korte kapsels te nemen. Ben jij iemand die wel eens toe is aan iets nieuws en wil jij misschien wel wat Leuke pittige korte kapsels nemen of bekijken bij anderen? Dan is deze tekst precies wat jij nodig hebt. In deze tekst gaan wij namelijk een aantal Leuke pittige korte kapsels bespreken. Wie weet vind jij wel wat leuks ertussen en stap jij ook over op een kort kapsel.

Een erg kort kapsel voor vrouwen

Iets wat niet veel vrouwen doen, maar wat wel erg mooi staat is een pixie cut. Misschien heb je er wel al eens eerder van gehoord, maar een Pixie cut is een van de Leuke pittige korte kapsels voor vrouwen. Deze haarstijl is geïnspireerd op de fee Tinkerbell uit de film Peter Pan van Disney. Bij deze Leuke pittige korte kapsels wordt het haar erg kort geknipt. Bij mannen heb je vast wel eens gezien dat zij hun haar hebben gemillimeterd. Deze look lijkt er een beetje op, maar het haar wordt een stukje langer gelaten. Soms zie je bij deze Leuke pittige korte kapsels ook een langere lok aan de voorkant. Deze loopt van achterop je hoofd in het midden door tot vooraan je hoofd.

Leuke pittige korte kapsels die iets langer zijn

Een look die een stuk langer is dan de pixie cut, maar nog steeds valt onder de Leuke pittige korte kapsels, is natuurlijk de bob. Het leuke aan een bob is dat het bijna iedereen wel staat. Je kunt gaan voor een lange bob, waarbij het haar tot iets onder de kin komt, maar er zijn ook mensen die voor een korte bob gaan. Hierbij komt het haar tot ongeveer aan de oren. Veel mensen combineren deze look met het krullen of het stylen van hun haar. Niet stijlen met een stijltang, maar stylen waarbij zij door middel van een borstel en een föhn volume en wat slag brengen in het haar. Dit ziet er vaak een beetje ‘messy’ uit, maar dat maakt deze Leuke pittige korte kapsels nou juist zo leuk en bijzonder.

Leuke pittige korte kapsels voor stoere vrouwen

We hebben het net al even genoemd bij de pixie cut voor mannen, maar vrouwen kunnen deze Leuke pittige korte kapsels ook nemen. We hebben het hier natuurlijk over gemillimeterd haar. Hierbij wordt er letterlijk met een tondeuse al het haar verwijderd, totdat er een millimeter haar over blijft. Deze look staat niet bij iedereen, maar als jij iemand bent die erg veel houdt van Leuke pittige korte kapsels en niet bang is om iets heel anders te proberen dan dat je gewend bent, dan is dit misschien wel wat leuks voor jou. Het voordeel aan deze Leuke pittige korte kapsels is natuurlijk eht feit dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over hoe je haar zit. In de ochtend ben je dus zo klaar met je haar.

Geen pixie cut, maar een opgeschoren pixie

Zoals we net al hebben uitgelegd zijn pixie cuts een Leuke pittige korte kapsels voor vrouwen. Hierbij worden de zijkanten wat langer gelaten en op de bovenkant een nog langer stuk met een lok haar. Bij de opgeschoren pixie is dit idee een beetje hetzelfde, maar hierbij zijn de zijkanten van het haar opgeschoren en gemillimeterd. Dit kapsel geeft een iets stoerdere look dan de normale pixie cut en is ook iets edgier dan de andere Leuke pittige korte kapsels die wij hebben genoemd. Veel mensen kiezen er bij deze Leuke pittige korte kapsels ook voor om het haar aan de bovenkant een andere kleur te verven en de zijkanten natuurlijk te laten.

Leuke pittige korte kapsels voor vrouwen met krullen

Niet iedereen heeft natuurlijk stijl haar, waardoor veel Leuke pittige kapsels niet mogelijk zijn of niet mooi staan als deze worden gekipt. Als jij wilt gaan voor Leuke pittige korte kapsels en je hebt gekruld haar, dan zijn er nog wel opties voor jou. Zo kun je ervoor kiezen om je lange krullen te vervangen voor een korte look. De krullen kunnen simpelweg kort worden geknipt aan zowel de zij- en achterkant als bovenop. Veel vrouwen staan deze Leuke pittige korte kapsels erg goed. Durf jij je haar te veranderen en het kort te knippen of blijf jij je lange lokken behouden?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *