Een leuk uitje met vriendinnen? Maak een vaartocht met een privé boot! 0

Een leuk uitje met vriendinnen? Maak een vaartocht met een privé boot!

Organiseer je binnenkort een uitje met vriendinnen? Bijvoorbeeld omdat een van de meiden jarig is, gaat trouwen of in verwachting is? Dan is het natuurlijk heel leuk om groots uit te pakken met een dynamische dag. Bijvoorbeeld met een surprise party, vrijgezellenfeest of babyshower. Er zijn natuurlijk eindeloze mogelijkheden en daarom is het lastig om te kiezen. Maar nu de mooie maanden weer in aantocht zijn, inspireren we je graag met een tocht over de Amsterdamse grachten. Als je hiervoor een privé boot met schipper huurt, beleef je een onvergetelijke dag.

Bruisende vaarroutes

De grachtengordel in onze hoofdstad is het perfecte decor voor een bruisende dag op het water met vriendinnen! Een van de hoofdingrediënten voor een geslaagde vaartocht is natuurlijk de vaarroute. Er zijn tientallen mogelijkheden met voor ieder wat wils! Variërend van de wallenroute en de architectuurroute tot de Berlageroute. Je kunt ook kiezen voor de plantageroute die genieten van de stad en de natuur met elkaar combineert. Jullie varen door de markante plantagebuurt die bekend staat om de bijzondere architectuur. Ook kom je langs de dierentuin Artis. Natuurlijk heeft Amsterdam op culinair gebied ontzettend veel te bieden. Willen jullie langs allerlei horeca hotspots varen en de tocht beginnen of eindigen bij een leuk restaurant? Kies dan voor de culinaire route. Natuurlijk is het ook mogelijk om in overleg met de schipper een eigen route uit te stippelen, die jullie langs allerlei favoriete plekken brengt.

Bruisende vaarroutes

Relaxt varen

Wat je dagje varen met vriendinnen pas echt geslaagd maakt, is natuurlijk een luxe rondvaartboot in Amsterdam! In de waterrijke stad liggen er honderden in het water. Als je de dag op een unieke manier wilt doorbrengen, kies dan voor een salonboot. Die zijn er met een luxe uitrusting, compleet met relaxte zitplekken, een toilet en verwarming. Bij veel salonboten kunnen in de zonnige maanden de ramen eruit, waardoor de vaarbeleving nóg intenser wordt. Met WiFi, Spotify en een geluidsinstallatie kunnen jullie op de salonboot ook een lekker muziekje draaien. Wil je ook een privé boot huren met allerlei mooie authentieke elementen? Je kunt overigens ook aan boord stappen van een open sloep met een ervaren kapitein. Dit is een goede optie voor dagen waarop mooi weer verzekerd is. De sloepen hebben een comfortabele rondzit met grote kussens waarin het heerlijk loungen is. Waar vaar jij in Amsterdam naartoe met je vriendinnen?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *