Een badkamer om lekker tot rust te komen 0

Een badkamer om lekker tot rust te komen

De badkamer wordt steeds meer een plek in huis om lekker tot rust te komen. Er komen steeds meer producten op de markt die je badkamer omtoveren tot een spa waardoor je heerlijk tot rust komt. Heb jij nog een ouderwetste badkamer waar je het liefst zo min mogelijk tijd besteed? Lees hier wat tips om hier verandering in te brengen.

1. Installeer een regendouche

Deze tip is direct eenvoudig te realiseren. Plaats een regendouche waar heerlijke stralen uitkomen waardoor je goed tot rust kan komen. Een regendouche kop heeft vrijwel geen extra ruimte nodig. Je hebt ze in veel verschillende soorten en maten. Je hebt ze met diameters van 20 cm tot wel 60 cm. Een grotere regendouche, ook wel stortdouche genoemd, verbruikt ook meer water. Let hier dus goed op. Dit is niet alleen slecht voor het milieu maar er is kans dat er onvoldoende warm water aangeleverd kan worden. Dit werkt averechts om tot rust te komen.

stortdouche

Populaire kleuren zijn zwart en RVS. Welke kleur heeft jouw voorkeur? Deze simpele aanpassing geeft je badkamer al wat meer luxe.

2. Houd je badkamer opgeruimd

Zorg ervoor dat je niet te veel hebt rond slingeren. Ik zelf heb enorm veel producten voor mijn huid en haar. En laat ik maar niet beginnen over de make up. Probeer dit goed op te bergen in laatjes en mandjes. Wanneer je klaar bent kan je het zo makkelijk en snel weer opbergen.

Probeer niet al te veel accessoires te plaatsen. Natuurlijk zijn deze leuk en fleurt het de badkamer op maar maak het niet te gek. Te veel gaat je irriteren en geeft je geen rust. Zorg ervoor dat je vrij kan bewegen in je badkamer.

Zorg daarnaast voor een frisse uitstraling. Poets regelmatig de badkamer om schimmel en nare luchtjes te voorkomen. Voldoende ventilatie in de badkamer zorgt ervoor dat de schimmel en nare luchtjes geen voet aan de grond krijgen in je badkamer. Zet dus regelmatig de deur en het raam open na het douchen of badderen.

3. Neem tijd voor jezelf en neem een heerlijk bad

Na een lange dag werk is een lekker warm bad perfect om weer lekker op te laden. Verwen jezelf met lekker ruikende badolie. Geuren zoals jasmijn of lavendel doen het erg goed. Giet de olie in het bad wanneer het bad halfvol is. Heb je last van gespannen spieren dan is badzout een goede optie. Dit is een externe spierontspanner. Heb je nog geen bad en wil je een bad kopen? Kijk dan eens op Maxaro.nl.

Zet daarbij een heerlijk muziekje op en je bent klaar om even heerlijk tot rust te komen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *