De leukste enkellaarsjes van 2021! 0

De leukste enkellaarsjes van 2021!

Enkellaarsjes zien we eigenlijk ieder jaar weer terug. Het grootste voordeel van enkellaarzen is dat ze vrijwel het gehele jaar door gedragen kunnen worden. In de winter met een maillot en jurkje en in de zomer lekker met blote benen voor een stoere uitstraling. Mogelijkheden genoeg dus! Ben jij wel weer eens toe aan een nieuw paar, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Hier vind je de leukste enkellaarsjes van 2021!

Kies voor neutrale kleuren

De afgelopen jaren waren schoenen in alle soorten en maten verkrijgbaar. Ook in 2021 is dat niet anders. Toch raden wij aan om in het komende jaar iets meer neutralere kleuren te kiezen. De huidige modetrends verraden namelijk al dat de meeste kledingstukken het komende jaar erg druk en kleurrijk zullen worden. Wanneer je deze ook nog eens combineert met drukke of fel gekleurde laarzen, dan is de kans groot dat het geheel te veel afsteekt. Met enkellaarsjes zwart of in het wit zit je altijd goed. Deze zijn met vrijwel iedere outfit te combineren. Groot voordeel is dan ook dat je geen tweede paar meer nodig hebt. Goed voor je portemonnee en je outfit dus!

enkellaarsjes zwart

Hoe te combineren?

Veel vrouwen vragen zich af hoe ze enkellaarsjes met name in het voorjaar en de zomer combineren. Gelukkig hoef je hier niet lang over na te denken, want deze geweldige schoenen kunnen op vrijwel allerlei manieren gecombineerd worden. Zo kunnen ze gedragen worden onder een skinny jeans, maar ook onder een leuk jurkje. In het voorjaar waarschijnlijk nog met panty, maar in de zomer lekker met blote benen.

Cowboylaarsjes

Cowboylaarsjes zijn helemaal hip anno 2021. Deze trend duurt nu al een aantal jaren, maar lijkt ieder jaar wel nóg populairder te worden. Zo ook in 2021. Grappig genoeg is deze trend nog populairder in het voorjaar en de zomer. Met cowboylaarsjes maak je namelijk iedere lieve outfit een stuk stoerder. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lief jurkje met een stel stoere cowboyboots eronder? Door lief en stoer met elkaar te combineren, geniet je direct van een geweldige uitstraling.

Stoere veterboots

Veterboots zijn de afgelopen jaren ontzettend populair geworden en ook in 2021 mogen ze zeker niet ontbreken. Toch een kleine kanttekening, want in de zomer zijn ze over het algemeen minder geschikt. Veterboots zijn namelijk relatief warm en ogen een beetje grof onder zomerse jurkjes en rokjes. In het voorjaar kunnen ze echter nog wel prima gedragen worden. Leuk onder een skinny jeans of een nog relatief winters setje.

Dierenprint

In 2021 zullen we enorm veel dierenprints gaan zien. Natuurlijk zagen we al eerder een aantal dierenprints, maar het komende jaar zal niets te gek zijn. Daardoor mogen enkellaarsjes met dierenprint uiteraard ook niet ontbreken. Overdrijf natuurlijk niet en zorg ervoor dat je dergelijke opvallende laarsjes onder basic outfits draagt. Zo maak je van een standaard outfit toch nog een feestje en pas je helemaal in het huidige modebeeld. Print op print is echter een minder goed idee, want dan wordt het geheel al snel te druk.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *