Bij jouw nieuwe auto hoort een passende automattenset 0

passende automattenset

Ben jij de trotse eigenaar van een Mini Cooper of een Fiat 500? Dan ben je hier vast en zeker zuinig op. Je houdt je auto schoon, zowel het interieur als het exterieur. Of je nu een hagelnieuwe of een tweedehands auto hebt, maakt niet uit. Jij hebt er flink voor gespaard en hem zelf gekocht. Om je nieuwe bolide helemaal af te maken ontbreekt er nog een set automatjes in stijl. Door deze te laten maken van hoogwaardig tapijt, in een passende kleur en met een randafwerking, heb je een prachtige set die weer jaren meekan.

Veiligheid en bescherming met passende automatten

Jouw hippe Fiat 500 of Mini Cooper is pas echt helemaal af met een passende automattenset. Het belang van maatwerk pasvormmatten mag zeker niet onderschat worden, want met originele automatten zit je altijd veiliger in je auto. Bovendien wordt de originele bekleding van de auto met maatwerkautomatten optimaal beschermd. Automatten kunnen verschillen in pasvorm. Zo hebben Mini Cooper automatten een heel andere pasvorm dan automatten voor de Fiat 500. Ook verschillen de bevestigingspunten vaak. Zelfs bij auto’s van hetzelfde model, maar met een ander bouwjaar kunnen de bevestigingspunten en de pasvorm afwijken.

Uitstraling dankzij materialen, kleuren en randen

Alleen een set automatjes die niet verschuiven is voor je auto natuurlijk niet voldoende. Want je wilt ook matten die qua stijl en uitstraling passen bij jou en je auto. Je kunt je automatten bestellen in verschillende hoogwaardige tapijtsoorten als Naaldvilt, Premium Classic of Premium Velours. Hiermee kan je weer jaren vooruit. Naaldviltautomatten zorgen voor een stoere, ruwe uitstraling. Velours Classic of Velours Premium geven een luxe aanblik. Leuk om te weten is dat je met een gekleurde rand of een specifieke afwerking de automatten net wat meer kan laten aansluiten bij je interieur of exterieur. Je hebt hierbij de keuze uit de kleuren zwart, grijs, rood of blauw. Daarbij kun je de randen ook op meerdere manieren afwerken in zestien verschillende kleuren. Zo geef je in een paar klikken je automatten net dat beetje extra uitstraling.

Makkelijk bestellen op kenteken of bouwjaar 

Voeg ook meer uitstraling toe aan je bolide met een set passende automatten. Bij een online automattenshop bestel je op basis van het bouwjaar of kenteken van je auto, een mattenset met een optimale pasvorm en gemaakt naar jouw wensen. Dat is mogelijk doordat iedere order op maat wordt verwerkt met een computergestuurde snijmachine. Doorgaans heb je de automattenset al binnen drie tot vijf dagen in huis en kun je die oude exemplaren eindelijk vervangen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *